Var det SÅ lätt ...

Jag darrar fortfarande & eftersvettas en del...

Tydligen var det enklare än jag trodde att ta sig ur svackan!!! Jag är på lite dåligt humör idag och då är det enklare att få ändan ur vagnen & på medd joggingdojjorna & ut i spåret !!! Tänkte att jag nu varit dålig i två veckor & det plockar ner mig totalt, då jag inte kan motionera som jag vill & måste! Nu har jag inte ONT i halsen längre och jag har faktiskt läst nånstans att det inte är farligt att motionera så länge du inte har just ONT i halsen. Förkylning é tydligen lugnt ... hoppas jag har rätt ... NÅN som vet?

Jag har nämligen en benägenhet att vara nyttig, när jag rör mig men när jag inte kan motionera ... då äter jag lite mer & lite onyttigare! Trist ... men så funkar jag! Nyss hemkommen efter joggingturen ska jag nu svettig & darrig hoppa in i duschen & hoppas att resten sv dagen bjuder på nåt skoj...

                                    Gör som jag ... få ändan ur vagnen & ryck upp dig ;)


Vill inte ge upp ... men

Ja, just det - detta förbaskade MEN!!!!

Pallar inte kämpa så förbaskat - orättvist é det allt - när jag tittar på en ostfralla går jag lätt upp 2 kilo på en sekund, men sen när jag ska försöka bli av med dessa kilo känns det som om det tar två månader!!! Jaha, äe jag inne i "tycka synd om mig" - tänk eller vad??

Det är så förbaskat lätt & halka tebax i "gamla" osunda vanor, den där förkylningen + ryggvärken sitter i fortfarande! Detta innebär att jag inte vågat ge mig ut i joggingspåret ... Hm, jag vet - promenixa é oxå bra ... men ja, just nu känns det oxå TRIST ;)

Har by the way missat vägdag ... + ca 1 kilo!!!!

DIPP DIPPIGARE DIPPIGAST


RSS 2.0