Ingen löpning igår ...

Jag som varit så benhård & verkligen haft mina fasta dagar då jag löpt!!! GLÖ ... vaknade med halsont & värk i kroppen igår ... svettades & frös hela dagen! Hm, blidde SÅ avrådd från & springa med halsont så jag vågade ej! Mår lika kass idag så det får vänta!

Ska kurera mig med massor av citron & lägga mig på spikmattan då det även känns som om ryggskottet kom som ett brev på posten i eftermiddags.

Trevlig helg på er Alla    
Minus idag iallafall =)

Glö, höll väl nästan på & tappa sugen efter förra veckans vägning ... det kan jag erkänna nu!

Men skam den som ger sig! Kan med glädje meddela att denna veckans återhållsamhet gav resultat =)

- 1.3 kg

Har även lyckats öka på sträckan på min runda ... himla jobbigt var det, men jag tror mycket ligger i tanken. Jag vet med mig att jag tänkte alltid : !Jag kan inte springa en runda" och det kunde jag inte heller, jag kunde gå & cykla i princip hur långt som helst - men springa det gick aldrig. Nu, däremot när jag skulle utöka sträckan på min joggingrunda tänkte jag : Jag SKA öka den till den biten extra och jag SKA fixa det. Visst, det var jobbigt, men har jag bara bestämt mig, så har jag!!!

Nu gott folk ska jag ta en välförtjänt paus med en kopp kaffe!!!

   * * * ska försöka uppdatera oftare * * *

+ - 0

kasst av mig, jag vet att inte ha 100 koll ... vet ej riktigt säkert vad startvikten var! MEN nu har jag skrivit en liten gömd komihåg till mig själv, så nu har jag stenkoll!!!

Men om jag har rätt blev det stillastående denna vecka ... inte tappa humöret nu utan kämpa på ... Bygger kanske muskler ... står kanske på en platå ... Ja, ja kämpa på!!!

Sjunde gången gillt ...

Varför, varför står han inte där med kransen ... han ska juh komma där springandes & möta mig ... ja - till och med springa med mig de sista meterna & försöka slänga den runt mitt huvud & skrika JIPPI!!! Du klarade det älskling ...

He He He kransen asså ... den ska jag väl få slängd runt halsen när jag nu på sjunde gången i löparspåret klarade rundan helt & hållet utan & gå ett endaste steg & detta fast mp3n la av halvvägs OCH det var stark motvind - HEJA JAG - GuuuD va JAG é BRA!!!!

* vägdag i morrn ... INTE glömma *


OOpsiEdaiSeY ... vägdag ONSDAG ...

Ja Ja ... vägde ju mig igår, men hade lite fullt upp så nåt inlägg om den där nedgången blidde det inte !!!

MINUS ett kilo sakta men säkert går det framåt ...

Jag är riktigt nöjd, jag är inte hungrig eftersom jag sköter mina mellanmål ... så nåt snax blir det inte här på ett tag - hade tänkt börja unna mig det en dag i veckan - men det får vänta tills jag vet att jag har kontroll ,,,

Morgontur i all sin ära ...

Visst är det RIKTIGT skönt att ha jogging-passet avklarat på morgonen innan alla hinner vakna ... Men himmel & pannkaka vad luftfuktigheten var hög just denna morgon!!! Det var med stor möda jag tog mig runt min lilla runda i morse. Jag vet, jag vet det stod på agendan att turen skulle avklaras lördagar ... meeen vi fastnade vid havet liiite för länge & sen blidde det liiite för sent ...
 
Så jag satte klockan OCH steg upp (egentligen en minut innan klockan ringde för att hjälpa minstingen i huset på toa ... sen hade jag tänkt krypa ner i bingen igen ... men det var väldigt lätt att framkalla den där känslan som dyker upp när jag ska prova kläder ur garderoben & där finns inget verkligen ingenting som jag trivs i - för det är för små kläder!!!)Bild lånad på PrimaVi.se

~ Mitt tips när DU inte orkar träna ~

Känn efter, hitta den där känslan av besvikelse, nedvärdering ... ja, hur just DU känner när du ej får på favvo-jeansen eller som för mig iNGA kläder passar & jag vill helst ej gå till badhuset med barnen ... jag blir tårögd, ledsen & besviken på mig själv - Tänk i stället, jag kan bli mer nöjd med mig träna !!!
Laddat mp-3:n ...

Nu baske mej ska här joggas en runda till ... det är juh torsdag gott folk :) Jag sa (skrev) agendan har tre möte/vecka inplanerade : tisdag, torsdag & lördag! Läste nånstans att det är lika viktigt att avsätta en tid i agendan varje gång du planerar att träna som exempelvis jobbmöte, frisörbesök ja, you name it - listan kan göras lång!!! Asså en "icke-avbokningsbar-tid" är något att sträva efter!!!

Se på träning som jag - småbarnsmamman - ser på det: Jag kommer hemifrån & får egentid, jag slipper bada/duscha kidzen, tandborstning, God-Natt-sagan,  "måste-kissa" & "måste-dricka" ... bara måste mammaaaa jag vill jag vill jag vill  MAMMMMAAAA... he he he SMART tänkt va?


Vältränad? Ja Tack ... men detta ... Nej TackSåg en bild på Madonna i en tidning ... detta ser inte friskt ut ... undras om det verkligen é det ...

Då var det onsdag igen ...

Inte mycke & säg ... + 1 kilo ... fast jag é himla nöjd både att jag verkligen tog tag i allt direkt efter "mini-semestern" och att jag inte gick upp båda kilo som jag lyckats bli av med :)

Dammade av löparskorna ...

Jehooo då, maten vart klar när maken gjorde entré !!!

Sen fick vi lite gäster - MEN - jag hade juh bestämt mig ... löparskorna skulle dammas av & användas IDAG!!! Så gästen i fråga undrade vart mina nya löparskor var ... så kunde hon göra mig sällskap & jag skynda såklart mig att leta upp både t-shirt & de nya skorna till henne. Jag vet jag é knas, men jag gillar fortfarande mina gamla bäst! Rundan gick bra, tar det VÄLDIGT lugnt nu i början för att inte tröttna går lite & joggar lite. Mitt mål är inte att springa fort, jag vill hellre utöka rundan & springa långt. Har lagt in i kalendern tisdag, torsdag & lördag - jogga fram till inomhusträningen drar igång - sen får jag ändra lite i schemat!

                                                                                                
Mina  löpardojjs

NIKE Air Zoom Elite + 4


Maten klar när maken kommer hem ...

Naj ... om jag skulle ta & chocka alla här hemma & ha kvällsmaten klar när maken kommer hem!? Ja, ja isåfall får jag nog ta & sätta liiite fart på häcken & masa mig till spisen, för han lär vara hemma vilken minut som helst nu :)

Är verkligen hur trött som helst idag, andra dagen efter semestern ... borde vara förbjuden! Säger jag som minsann tyckte det skulle bli skönt & komma tebax i rutiner & fasta tider he he he. Ska minsann få ut dessa långa ben på en gå/joggingtur idag oxå. Nu har jag printat det här - då måste det ske!!!

Jag tror jag babblar rätt mycke om knäckebröd ... men det är juh gott!!! Har ni smakat Ryvita nån gång? Jag stormdiggar den gröna, multi-grain historien - lite salt i smaken - PRÖVA -


Tebax igen ...

Tebax i dubbel bemärkelse ... både hemma från minisemester & tebax på "rätt" spår igen ...

Avgiftning på nytt ... Ja Ja det har varit ett par dagars semesterfirande, men det kan jag ta ... finns inget så svårt som att hitta hälsosam mat som faktiskt även ska mätta magen ett tag ;) Eh, ok jag erkänner ... hade inte rätt glasögon på he he he Gott att dricka & god mat har det varit i ett par dagar! Men nu - NU baske mej é jag på G igen!

Kollar inom "mina" bloggar (som allaredan hunnit hamna bland mina favvisar) i morrn - é minsann snortrött nu!!Bild lånad från  http://www.detoxdiet.nu/

RSS 2.0