~ onsDag ~ Blir min vägdag ...

Det föll sig lixom naturligt att ha onsdagen som vägdag ... jag körde juh igång förra veckan på just onsdagen & idag drar vi på mini-semester då vill jag försöka ha lite koll!

Vecka 31 - - - Onsdag den 29 juli 2009 - 2 kilo =)

Himmel, vad det gör mycket & "bara" sluta med gottis & snax & kakor ... Men men görs det så drastiskt som jag verkligen gjorde från en dag till en annan så bör det juh visa sig! Jag tycker verkligen inte att det är till att "bara" sluta - jo förresten sluta är inga problem men att hålla humöret uppe & lugnet kvar när kidsen är övertoppade - DET är inte det lättaste -samtidigt som jag kämpar med mitt beroende ... som det faktiskt är ett rent sockerberoende. Känns lite som en avgiftningsvecka med alla dess biverkningar ... såsom huvudvärk & humörsvängningar! Meeen jag vet det blir bara bättre så fort jag kommer in i träningstänket oxå (ensak i taget ;) & jag är överlycklig av mitt resultat minus två kilo.



Bild lånad från www.greenearthstores.com

Fick nöja mej med Lakris (inte lakrits he he he) ...

Jodå, jag ÄLSKAR lakrits - godiset asså - meeen idag, när jag skulle hämta KiD nr 2 hos en kompis sa denne: Snäääälllaaa mamma, du kan väl bara följa med in & titta på kattungarna?
Ehrm, gissa vad som hände?? Jo, mycket riktigt ... vi blidde med katt! Den är SÅ söt! Kidsen döpte den på direkten, Lakris för den är kolsvart. Något bra förde det lilla livet med sig iallafall ... Kid nr 1 ville såklart oxå titta på den nu på kvällen & eftersom den inte är riktigt flyttbar än på nån vecka tog jag kameran & barnen med på en cykeltur - så fläsket dallrade lite på en motionstur ...


Deppigt värre ...

Tänk hur har jag lyckats glömma hur deppig jag brukar känna mig, när jag inte smäller i mig en massa gottis, kakor & chips !!! Hm, till den trista verkligheten då ... När jag väl smäller i mig alla dessa onyttigheter - då känner jag ju oxå mig deprimerad - och inte enbart för att jag äter det utan även samvetet spökar för var det lägger sig & hur jdåligt mår jag inte då som en följd av att jag redan känner mig blobbfet??!!

Idag har bara varit en dag ... jag vet att jag stöter på många fler under resans gång ... jag vet även att jag mår sisådär en hundra gånger bättre om jag tar mig ut & motionerar i stället för & ligga här & tycka synd om mig själv för att jag inte kan kränga i mig en massa onyttigheter - Så i morrn gott folk har jag inte tagit mig ut & gjort någon sorts fläsk-skakning så vettitusan vad jag gör med mig själv ... he he he

Jag är hungri nu ... längtar till morgonens goda frulle ... har inhandlat de godaste GI-knäcket jag känner till! Har dock ingen aning om det é nyttigt - meeeen det är ju inte gottis eller kaka iallafall! Jag följer iochförsig ingen speciell diet (ännu) - så GI eller ej spelar kvitta...

Nån som vet GI-knäcke - nyttigt/onyttigt?


Idag ÄR den första dagen i resten av mitt liv ...

Nähä, hur många gånger har jag inte sagt det???

Brukar fixa & vara duktig (eller jag har hört att jag INTE ska säga "duktig" om mig själv, för duktig är jag juh oavsett vad ...)

Börjar om: Brukar fixa & vara nyttig samt röra på mig i ungefär 2 ½ vecka - sen orkar jag inte längre & faller för frestelsen ... MEN denna gången har jag ett mål! Vi ska resa i november & jag fullkomligt vägrar att ligga som en strandad valross på solstolen & sura & inte vilja leka med barnen !!!

Har i drygt en veckas tid fixat att inte äta en endaste godisbit ... bara popcorn & nötter ... Ätit mat tre gånger samt nåt mellanmål .. rört mig lite mer än vanligt ... Så, ja vi får väl se hur detta går

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0